چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام این افزونه افزایش سرعت راباهمین موضوع سوال کرده بودم و مدیرانجمن یک پاسخ هم داده بوده اماحالادرارسالم نیست پس دوباره می پرسم من این افزونه افزایش سرعت رانصب کردم ازسایت جومیناهم گرفتم امادرقسمت کامپننت ها چیزی نمایش نمیده ویرایش شده مهر 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما حال مشکل خود را دوباره مطرح کنید تا رسیدگی شود. می توانید در ادامه همین تاپیک بنویسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام من نصب کردم این افزونه رااما درکامپننت ها نیامد رفتم مدیریت افزونه ها غیرفعال بودفعال کردم بازهم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما می توانید بگویید دقیقن کدام افزونه را نصب کردید؟ لینک بدید بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 بفرماhttp://www.joomina.ir/all-free/688-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-mootools.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما دوست گلم این کامپوننت نیست پلاگین هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام درسایت جومینا گفته برین به قسمت کامپننت ها وتنظیمات رااعمال کنید --------------------------------------------------------------------------------------------- حالادیدم این پلاگین اسلاید شوسایت راخراب کرده پاک کردم پلاگین رااسلاید شودرست شد فکرکنم اصلامشکل داره پلاگینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما آن توضیحات عمومی است که در تمامی صفحات نشر افزونه قرار دارد. به آن خط زیاد توجه نکنید زیرا امکان دارد مثل امروز دچار سردر گمی شوید. اسلایدشو از mootools استفاده می کنید و چون پلاگین این قابلیت را غیر فعال یا به عبارتی از صفحه حذف می کند افزونه از کار خواهد افتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام پس به کارمن نمیاد درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر