topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من سایتم رو داشتم میدیدم که یکدفعه خطایی رخ داد و نمیدونم چی هست و چطور برطرفش کنم تورو خدا کممک کنید کلی رو سایت کار کرده بودم نباید از دست بره http://topp.tm98.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام هر چی بوده مربوط به سرور بوده چون خودش رفع شده و من هیچ مشکلی ندیدم 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 ولی واسه من باز نمیشه هرکاری میکنم با هر مرورگری بازم باز نمیشه و خطا میده کش مرورگرمم پاک کردم ولی نشدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 دقیقا متن ارور چیه؟ شاید آی اس پی تون مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 دقیقا متن ارور چیه؟ شاید آی اس پی تون مشکل داره بازش كرد نميدونم مشكل از كجاست يه بار باز ميكرد يه بار خطا ميداد فعلا كه باز درست شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر