computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان گرامی : می دونم بارها درمورد قرار دادن خرید و فروش محصولات در سایت زیاد توضیح داده شده . من با اینکه جستجو کردم اما دوست دارم بدونم جواب سوالات زیر چیست : 1- برای اینکه محصولات سایت رو برای فروش قرار بدم باید چیکار کنم ؟ آیا با بسته فروشگاهی جومینا با قابلیت پرداخت انلاین می تونم کارمو ردیف کنم ؟ 2- آیا باید با بانک یا پست قرارداد ببندم ؟ 3- از چه کامپوننتی استفاده کنم بهتر و راحتر می باشد ؟ 4- اگر دوستان نظری دارن برای کمک هرچه بهتر به من لطفا مطرح کنند . پیشاپیش سپاسگزارم .:64 (25): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام بلکه میتونید ازش استفاده کنید ... بله . از همون ایکستنشن موجو در بسته . اگه میتونید کمی صبر کنید تا بسته فروشگاه جدید در حال آماده شدن هست که خیلی سریعی و قوی هست و قابلیت اتصال به بانکهای ایرانی هم از اول روش سوار می باشد .... :heart: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 اگه میتونید کمی صبر کنید تا بسته فروشگاه جدید در حال آماده شدن هست که خیلی سریعی و قوی هست و قابلیت اتصال به بانکهای ایرانی هم از اول روش سوار می باشد .... :heart: یا حق ممنون شمسی جان از پاسخت . فکر می کنی تا چه Time آماده بشه حدودا حتی که من ببینم دست رو دلم بزارم یا فرصت رو غنیمت بشمرم . ممنون .:64 (21): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام نمیتونم وقت بگم ... چون الان سرمون خیلی شلوغه ... برگزاری کلاس های طراحی قالب ... سفارشات مشتری ...و... شما 15-30 روز در نظر بگیرید / ......... البته سعی خواهیم کرد زود تر آماده بشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر