alisajadi 0 ارسال شده در مهر 92 سلام من یک بسته دانلود و نصب کردم اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی پیش میاد؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام بسته شما چی هست؟ میخوایین چی رو آپدیت کنین؟ جوملاتون رو یا بسته رو؟ 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در مهر 92 سلام بسته شما چی هست؟ میخوایین چی رو آپدیت کنین؟ جوملاتون رو یا بسته رو؟ میخوام بسته ام رو از جوملا 2.5.11 به جوملا 2.5.14 آپدیت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما خیر نباید مشکلی پیش بیاد از طریق کامپوننت "بروز رسانی جوملا" اقدام کنید 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما خیر نباید مشکلی پیش بیاد از طریق کامپوننت "بروز رسانی جوملا" اقدام کنید متاسفانه از طریق گزینه بروزرسانی هیچ پیشرفتی نداشته و آپدیتی صورت نمیگیرد مجبورم بصورت دستی و از بسته استفاده کنم. روش اینکار رو لطف می کنید بگید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در آبان 92 متاسفانه از طریق گزینه بروزرسانی هیچ پیشرفتی نداشته و آپدیتی صورت نمیگیرد مجبورم بصورت دستی و از بسته استفاده کنم. روش اینکار رو لطف می کنید بگید با تشکر با تشکر از جناب حسینی پارسا که در پست دیگری توضیح داده بودند، مانند نصب افزونه جوملا را آپدیت کردم شاد باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر