aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 سلام بر دوستان بزرگوار می خواستم یه هاست دایرکت ادمین (direct admin) بخرم، گفتم اول برم تو یه هاست رایگان دایرکت ادمین امتحان کنم، اگه جواب داد بعدش پول بدم و هاست بخرم تو هاست رایگان، فایل زیپ (zip) شده جوملا رو آپلود می کنم، اما وقتی که می خوام اکسترکتش (extract) کنم پنجره دانلود منیجر (download manager) باز میشه و زحمت میکشه، یه فایل html رو برام دانلود می کنه به نظر شما مشکل چیه؟ چون رایگانه؟ ممکنه این مشکل تو هاستی که قراره بخرم هم پیش بیاد؟ با تشکر از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در قسمت Action از طریق گزینه ای که با همین عنوان (Extract) وجود دارد ان را می زنید دانلود میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در قسمت Action از طریق گزینه ای که با همین عنوان (Extract) وجود دارد ان را می زنید دانلود میشه؟ دوستان، مشکل از هاست رایگان بود، رفتم مثل بچه آدم یه هاست خریدم و فایلامو آپلود کردم و خیلی شیک اکسترکت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد با تشکر از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر