MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 باسلام خدمت اساتید گرامی من یه سایت در ضمینه دانلود رایگان نرم افزار های اندروید طراحی کردم الان میخوام براش یه دانلود سنتر درست کنم مثل دانلود سنتر خودتون باید چه کار کنم؟ لطفا کامل توضیح دهید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام دو راه دارید یک - می تونید از افزونه های مربوطه برای جوملا استفاده کنید مثل فوکا دانلود یا جی دانلود که فارسی هر دو تو جومینا منتشر شده دو - می تونید از اسکریپت های رایگان دانلودسنتر استفاده کنید که باید در پوشه ای جدا در هاست شما با دیتابیس جداگانه نصب بشن جومینا از Kleeja استفاده میکنه که فارسی شدش هست تو اینترنت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 خوب Kleeja رو فارسی شو پیدا کردم الان میخوام روی هاست رایگان نصبش کنم میشه راهنماییم کنید چطوری نصبش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 اول دیتا بیس میسازی بعد کلیجا رو آپلود می کنی تو سرور و میری برای نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) ببینم آپلود سنتر با دانلود سنتر چه فرقی میکنه؟------------------------------------------------مثل اینکه منظورمو بد متوجه شدیدمن یه سایت دارمحالا میخوام لینک دانلود نرم افزار ها رو قرار بدم داخل سایتممثل کاری که joomina انجام داده که افزونه های جوملا رو ازش دانلود میکنبممن یه چنین چیزی میخوام؟------------------------------------------------آقای دفاعی عزیز:میشه جواب بدین و من رو بیشتر راهنمایی کنید------------------------------------------------سوالم اینقدر سخت بود؟یا ارزش جواب دادن نداره؟؟؟ ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به دلیل اسپم دادن اخطار دریافت کردید. در صورت تکرار شدیدتر برخورد می شود. صبور باشید تا به سوال شما پاسخ داده شود. آپلودسنتر کلیجا رو که نصب کنید می توانید هر چیزی رو آپلود کنید و بعد اپلود به شما لینک دانلود می دهد که می توانید در سایت تان قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 اگر چیزی شبیه سایت جومینا می خواین باید از افزونه های جوملا استفاده کنید فوکا دانلود یا جی دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر