khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 باسلام یک دفعه آپلود ماژول ، عکس ... خطا میدهد... کپی با شکست مواجه شد به نظر شما چرا اینطور شده؟ اینم ذکر کنم که من پوشه tmp را خالی کردم اینجوری شد؟ چیکار کنم درست بشود؟ ---------------------------------------------- باسلام لطفا کمک کنید.... من امروز در پوشه tmp رفتم و دیدم چند تا فایل جدا از فایل index.html وجود دارد... درنتیجه گفتم آنها را پاک کنم.... متاسفانه به محض پاک شدن آن ها دیگر در آپلود هرگونه فایلی به مشکل برخورد کردم... لطفا کمک کنید ...نظرتان چیست؟؟ چیکار باید کرد...خیلی در انجمن ها و اینترنتی گشتم راه کاراشون کار نکرد... باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام در مورد این خطا قبلا" بحثهایی انجام شده و راه حل هم ارائه شده به هر حال ، ابتدا از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و در سربرگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها ببینید آیا سطح دسترسی پوشه های tmp و logs قابل نوشتن ارزیابی شده است یا خیر در صورتی که جوابتون خیر است میبایست در فایل configuration.php مسیرهای tmp و logs را به درستی تعریف کنید و همچنین مقدار سطح دسترسی این دو پوشه را روی 755 یا موقتا" روی 777 تنظیم کنید اگر باز هم نتیجه نگرفتید افزونه را از طریق نصب از پوشه نصب کنید اگر خطای دیگری هم نمایش داده میشه متن کامل آن را قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 با سلام در مورد این خطا قبلا" بحثهایی انجام شده و راه حل هم ارائه شده به هر حال ، ابتدا از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و در سربرگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها ببینید آیا سطح دسترسی پوشه های tmp و logs قابل نوشتن ارزیابی شده است یا خیر در صورتی که جوابتون خیر است میبایست در فایل configuration.php مسیرهای tmp و logs را به درستی تعریف کنید و همچنین مقدار سطح دسترسی این دو پوشه را روی 755 یا موقتا" روی 777 تنظیم کنید اگر باز هم نتیجه نگرفتید افزونه را از طریق نصب از پوشه نصب کنید اگر خطای دیگری هم نمایش داده میشه متن کامل آن را قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق خدا رو شکر مشکل حل شد... مشکل از فضا هاست بود که پر شده بود باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر