proma 2 ارسال شده در مهر 92 سلام من سایتم مدتی هست سنگین شده. دیر میاد بالا می تونین کمک کنین یا بگین چه دلایلی باعث این دیر لود شدن سایت میشه که بتونم بررسی کنم؟ ( از سرور مشکلی نیست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در مهر 92 با سلام نکات زیادی هست که اگر رعایت بشن میتونند خیلی موثر باشند . مثل استفاده از قالب بهینه شده ، استفاده کمتر از اسکریپتها ، پایین آوردن حجم تصاویر و .... تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina...ش-سرعت-لود-سایت 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 من به تازگی به این مشکل برخوردم. در ضمن جاوا قالبم هم از کار افتاده. میشه فهمید چجوری باید حلش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به نظرم افزونه ای نصب کردید که متصل به یک سایتی است که فیلطر است یا هر چی هست مشکل از ان سایت است. مثلن اگر دکمه +1 گوگل را در سایت قرار بدید مشاهده می کنید که صفحه دیر لود میشه چون گوگل ما را فیلطر کرده و نت شما نمی تواند اطلاعات را از گوگل دریافت کند. البته دلیل بالا فقط یک حدس بود ادرس سایت را قرار بدید بهتر متوجه می شویم. 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 قرار دادم تو پست قبلی نمیدونم چرا حذف شد. اینم آدرس وبسایتم www.fadashop.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام قالبتون دیر لود نمیشه، لود میشه و بعد از لود کماکان در حال لود دیده میشه و این دقیقا همونطور هست که آقای میری فرمودن، فایلی رو داره از گوگل لود میکنه (حالا برای google plus یا هرچی شما بهتر میدونید چی هست) 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 واله اصلا شبکه اجتماعی ها فعال نیست. نمی دونم از چیه. دارم کم کم آخرین ماژول و پلاگین هارو نصب میکنم شاید افاقه کرد.میتونید متوجه بشید از سرور هست یا نه؟---------------------------------------------------------------------------------------------کسی میدونه این پلاگین چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام موردی رو که در تصویر نشون دادید مربوط به فریم ورک موردنیاز برای کامپوننت آکیبا میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر