salimy 45 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت اساتید محترم سایتم به مشکل خورده ! مدیریت هاستم می گه برای ارتقا پلان باید کلیه محتویات سایتت و حذف کنیم ! یه لینک بک آپ بهم دادن ؟ کسی می تونه برای ریست کردن بک اپم کمک کنه ؟ منتظر راهنمایی و کمک های آقایاون هستم ؟ از سی پنل به سی پنل مدیریت محتوا جوملا 2.5 حدود 320 مگ اطلاعات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوست عزیز اولا یه پیشنهاد حتما بیخیال این هاستین بشید ! جدی گفتم. خوب به دیر سرور بگی برات اوکی میکنه یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوست عزیز اولا یه پیشنهاد حتما بیخیال این هاستین بشید ! جدی گفتم. خوب به دیر سرور بگی برات اوکی میکنه یا حق یه هاستی پیدا کردم با مشخصات و قیمت زیر به نظرتون منطقیه؟ امکانات ویژه ميزان فضا 1GB 1GB پهناي باند نامحدود نامحدود database نامحدود نامحدود کنترل پنل تعداد ايميل نامحدود نامحدود sub domain نامحدود نامحدود FTP نامحدود نامحدود Parked domain نامحدود نامحدود Addon domain 5 نامحدود Uptime 99.99% 99.99% کشور دیتاسنتر/Datacenter هزينه سفارش(ساليانه) 35.000 40.000 و امکانات زیر استفاده از نسخه PHP5.3 پشتیبانی از GD/Curl/Iconv/Zip/Imap/Pdo/Soap/ionCube/Zend/memcache پشتیبانی از Perl و CGI Scripts آمارگیر پیشرفته Latest visitors،Webalizer،Analog Stats،Awstats تجهیز به Leech Protect. HotLink Protection. IP Deny Manager جهت محافظت وبسایتتان نرم افزار مدیریت مای.اس.کیو.ال سرور phpMyAdmin خیلی واجبه خواهشا کمک کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما چون شما با جوملا کار می کنید حتمن پیشنهاد می کنیم از جومینا هاست تهیه کنید چون دیگر نگرانی سازگار بودن با جوملا و فعال بودن یا نبودن تابع ها رو ندارید جومینا هاست کاملن با جوملا سازگاره البته فقط از جهت فنی عرض کردم 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر