farzanee 10 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت عزیزان چه جوری میتونم قالب پیش فرض جوملا beez_20 رو تغییر نام بدم راههای مختلفی رو تست کردم اما به نتیجه نرسیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد مدیریت قالب شوید تب قالب را انتخاب کنید و وارد قالب مورد نظر شوید سمت چپ یک textbox موجود است که نوشته کپی قالب شما نام جدید قالب را نوشته و دکمه کپی را بزنید همان قالب با نامی جدید در اختیار دارید. 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در مهر 92 این کارو کردم و کپی که گرفتم رو به عنوان پیش فرض انتخاب کردم اما سایت به شکلی نمایش داده میشه که با قالب beez_20 فرق داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در مهر 92 منظورم اینه که وقتی از beez_20 کپی میگیرم استایل Beez2 - Parks Site نمایش میده نه استایل Beez2 - Default نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام میتونید همونو ویرایش کنید و تغییر نام بدید . البته فقط نام استایل و نه نام قالب ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر