kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 92 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی وارد قسمت کنترل پنل که میخواد بشه یه صفحه خالی و سفید رنگ باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 92 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی وارد قسمت کنترل پنل که میخواد بشه یه صفحه خالی و سفید رنگ باز میشه درود دوست عزیز لینک نزاشتی و نام افزونه رو معرفی نکردید. لطفا دمو قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 92 من تو موضوع نوشتم افزونه فید گیتور افزونه خبرخوان دمو نمیتونم بزارم فقط میتونم بگم وقتی رو کنترل پنل که کلیک میکنم صفحه سفید میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام برید به قسمت تنظیمات کلی و در سربرگ سرور گزینه گزارش خطا را روی حداکثر یا توسعه قرار بدید تا پیامهای خطا نمایش داده بشه اگر به قسمت تنظیمات کلی هم نمیتونید وارد شوید کافیست در فایل کانفیگ مقدار public $error_reporting را از default به maximum یا development تغییر بدید اگر باز هم پیام خطا نمایش داده نشد از ادمین سرورتون درخواست کنید که نمایش پیامهای خطا رو براتون فعال کنند متن پیام خطا رو اینجا قرار بدید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر