vahid62 1 ارسال شده در مهر 92 سلام براي اينكه پايين نظران گزينه مرا از نظرات جدید آگاه کن مثل اين سايت يا همين گزينه كه انجمن جومينا داره دنبال کردن این موضوع؟ پايين نظران بياد ز چه افزيونه بايد استفاده كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما سایت یاد شده از جی کامنت استفاده کرده که برای نظراتش این گزینه موجود است. 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما سایت یاد شده از جی کامنت استفاده کرده که برای نظراتش این گزینه موجود است. دوست عزيز من نتونستم جي كامنت رو براي كامپوننت كي 2 فعال كنم و مجموعه هاي كامپوننت كي 2 نمياد ايا افزونه اي ديگه اي براي درخواست پست اول من وجود داره داره يا شما راهي داريد كه جي كامنت رو براي كي 2 فعال كنم به اين موضوع خيلي نياز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما برای هماهنگی k2 و jcomments لینک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/21441-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9B-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-jcomments-%D8%A8%D8%A7-k2/ 2 واکنش ها : vahid62 و JAFX نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر