khajehsaeidi 6 ارسال شده در بهمن 89 سلام دنبال كامپوننت صدور پيش فاكتور ميگشتم كه با كامپوننتي در جومينا بر خوردم كه فقط براي اعضا بود و من به اون دسترسي نداشتم . بعضي وقتها تحريم خوبه ، چون من مجبور شدم يه كامپوننت ديگه را ترجمه كنم كه به مراتب از كامپوننت J budget ساده تر و چيزهايي را كه من ميخوام داره . ضمنا دوستان ديگه اي كه عضو جومينا نيستند هم بتونند كامپوننت مشابهي داشته باشند . خواستم اين كامپوننت را در اختيار دوستان قرار بدم تا استفاده كنند لينك دمو لينك دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 با تشكر از شما البته اين افزونه قبلا توسط گروه هاي ديگر ترجمه شده بود و ميتوانستيد دانلود كنيد! قبل از ترجمه افزونه اي كاملا جستجو كنيد تا كار دوتا نشود. انشااله شاهد افزونه هاي ترجمه شده بيشتري از جانب شما باشيم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 البته جناب گنجي در حال ترجمه اين افزونه بودند كه بيان نكردند. پس از فارسي سازي فوتر افزونه رو حذف كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در بهمن 89 سلام حق با شماست جناب گنجي ، من خيلي سرچ كردم ولي نيافتم. خوب معرفي كنيد توي كدوم سايته . فوتر را حذف كرديد؟ نه دوست عزيز من هيچ چيزي را حذف نكردم :thankyou:اوه . ببخشيد دوستان . من فراموش كردم بگم كه معرف اين كامپوننت به من . همين دوست خوبمون جناب آقاي **** تبلیغ مجاز نیست **** بودند . همينجا ازشون تشكر ميكنم به خاطر راهنماييشون .:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 سايت هاتفا اين افزونه را ترجمه كرده و همانطور كه جناب **** تبلیغ مجاز نیست **** فرمودند كپي رايت سازنده را نبايد حذف كنيد چون باعث بروز مشكل در كار افزونه و عدم ارسال ايميل ميشود كه جناب **** تبلیغ مجاز نیست **** اين موضوع رو متوجه شدند و به ما هم اطلاع دادند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در بهمن 89 بنده عرض كردم كه نه تنها كپي رايت را حذف نكردم بلكه حتي اسمي هم از خودم به عنوان مترجم نبردم.فقط در قسمت اينستال نام خودم را نوشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 منظور من هم فقط براي ترجمه دوباره و اينكه ممكن است بعد از حذف كپي رايت مشكل ارسال پيش بيايد گفتم چون در ساتي كه قبلا ترجمه شده بود اين اشتباه را انجام داده بودند.اين فقط براي اطلاع رساني بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در بهمن 89 2 سوال در باره این افزونه اول که باید از کجا مشخص کنیم که به ایمیل کدوم مدیر سفارش ارسال شود؟ آیا می شود به چند تا ایمیل سفارش برود؟ اگه بخواهیم فیلد های مشخصات سفارش دهنده را ویرایش کنیم باید چی کار بکنیم ؟ مثلا چند تا فیلد اضافهیا کم کنیم یا مثلا نام یک قیلد را عوض کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز ايميل براي مدير اصلي سايت ارسال ميشود super administrator متاسفانه در اين سطح امكان ارسال به چند ايميل نيست كه برايي ارتقاي اين افزونه من و دوستاني در حال كار هستيم. گمان كنم در آينده نزديك عرضه بشه با امكاناتي به مراتب بيشتر . منظورتون را از سوال آخر نفهميدم. بيشتر توضيح بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز ايميل براي مدير اصلي سايت ارسال ميشود super administrator متاسفانه در اين سطح امكان ارسال به چند ايميل نيست كه برايي ارتقاي اين افزونه من و دوستاني در حال كار هستيم. گمان كنم در آينده نزديك عرضه بشه با امكاناتي به مراتب بيشتر . منظورتون را از سوال آخر نفهميدم. بيشتر توضيح بديد. ممنون از پاسخت مثلا هنگامی که شفارش دهنده سفارش را میده و فرم مشخصات تلفن ایمیل .... که می خواهدسفارش دهنده پر کنه یک چند تا فیلد جدید به اون فرم اضافه کنیم مثلا یک فیلد شماره اشتراک یا یک چیز دیگه اضافه کنیم به اون فیلد های قبلی و یک سوال دیگه اگه بیشتر از یک super administrator داشته باشیم برای کدوم مدیر میفرسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اسفند 89 چی شد کسی نبود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.nasiri 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان من به دنبال ورژن بدون مشکل کامپوننت iprice می گردم کسی می تونه کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 می تونید از سایت رسمی خود کامپوننت استفاده کنید کلیک نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز این فارسی شدش توسط هاتفا است http://dl.joomina.ir/file.php?file=6e039eced5c77aa9a2baeb06d22ce3bf تا اونجایی که من میدونم هم مشکلی نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اسفند 89 من مال هاتفا رو نصب کرده بوده و در ارسال ایمیل مشکل داشت . ( 3 یا 4 ماه پیش دانلود کردم ، نمی دونم این همون ورژنه یا نه ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.nasiri 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستان من همون نسخه هاتفا شو نصب کردم ولی ایمیل سفارش رو ارسال نمی کنه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 شما برای ارسال فعال سازی کاربر در خود جوملا مشکلی ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.nasiri 0 ارسال شده در اسفند 89 شما برای ارسال فعال سازی کاربر در خود جوملا مشکلی ندارید؟ نه مشکلی ندارم فقط زمانی که سفارش طراحی شد و کاربر محصولات مورد نظرش رو تیک می زند و سفارش می دهد هیچ ایمیلی به مدیر سفارشات داده نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در اسفند 89 نه مشکلی ندارم فقط زمانی که سفارش طراحی شد و کاربر محصولات مورد نظرش رو تیک می زند و سفارش می دهد هیچ ایمیلی به مدیر سفارشات داده نمی شود اين تاپيك رو از اول نگاهي ميكرديد متوجه ميشديد مشكل ارسال ايميل از چيه: http://forum.joomina.ir/thread-2664-post-14486.html#pid14486 نسخه اصلي اين افزونه رو از سايت سازنده بگيريد و نصب كنيد مشكلتون برطرف ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام راستش ما که آخر نفهمیدیم که این رو کی تر جمه کرد ؟ اصلا درست کار میکنه؟ یعنی همین کپی رایتی که میفرمایید مشکلی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 اين افزونه درست كار ميكند منتها به نكته زير توجه كنيد!!! سايت هاتفا اين افزونه را ترجمه كرده و همانطور كه جناب **** تبلیغ مجاز نیست **** فرمودند كپي رايت سازنده را نبايد حذف كنيد چون باعث بروز مشكل در كار افزونه و عدم ارسال ايميل ميشود كه جناب **** تبلیغ مجاز نیست **** اين موضوع رو متوجه شدند و به ما هم اطلاع دادند. در صورتي كه كپي رايت اين افزوه حذف شده باشد در ارسال ايميل به مشكل خواهد خورد!!! پس از نسخه داراي كپي رايت استفاده كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.nasiri 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستان یه موضوع دیگه نسخه ای دوستمون پیشنهاد کردن مستقیم در لینک زیر استفاده شده که مشکل ایمیل داره http://www.venoon.ir/index.php?option=com_ipricecalc&view=category از دوستانی که لینک بدون مشکل iprice رو دارن خواهش می کنم در سایت معرفی کنند با کمال تشکر از همه شما دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.nasiri 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان کسی هنوز مشکل iprice رو حل نکرده که لینکش رو در اختیار همه قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 این کامپوننت فارسی سازی شد و تست گردید و بدون مشکل کار می کند این کامپوننت را امروز برای دوستان قرار میدیم ولی جهت استفاده از این کامپوننت دوتا موضوع اهمیت داره 1- پشتیبانی هاست از zend 2- فعال بودن Smtp جهت ارسال ایمیل موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 این افزونه فردا صبح در جومینا منتشر میشود . ستار عزیز زحمتش را کشیده اند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر