چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام یک فایل بود برای نمایش کد تراکنش پرداخت ملت درانجمن جومینا من انجام دادم سایتم بهم ریخت حالا میخوام بک اپی که داخل هاستم رانصب کنم وبرگردم به قبل کسی اموزش کامل بلده بده من مبتدیم ویرایش شده مهر 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به مدیریت هاست بگید خودش بر می گردونه در نت هم بگردید آموزشش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به مدیریت هاست بگید خودش بر می گردونه در نت هم بگردید آموزشش هست سلام من خودم میخوام یاد بگیرم وگشتم نیافتم هرچی بود ریستورازطریق دانلود ازکامی بود ازخود هاست ندیدم کسی هست اموزش رابه صورت گام به گام وساده توضیح بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما نمونه ای از جستجو ها https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+restore+%D8%A8%DA%A9+%D8%A2%D9%BE+%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a وقتی گفته میشه جستجو بشه چون قبلن حال در این تالار یا تالار دیگر این موضوع مطرح شده و پس از بر طرف کردن ایرادات به راه حل رسیدند. شما تا همان مشکلاتت حل بشه کلی زمان می بره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام تشکرگشتم مقاله جامع که چگونه ازداخل هاست ریستورکنم نیافتم این هاست من پشتیبانیش ضعیفه بعد ازدوروزهنوزریستورنکرده قیمت هاش هم ببینی بد نیست ------------ تصویر حذف گردید ------------ ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اگر منظورتون بازگردانی فول بک آپ میباشد که شما قادر به انجامش نیستید باید از ادمین سرورتون درخواست کنید تا براتون ریستور کنه اما اگر از فایلها و دیتابیستون بصورت جداگانه بک آپ تهیه کرده بودید میتونید با مطالعه کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا بک آپ تون رو ریستور کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام دستت درد نکنه بابت راهنمایی اما هنوز بعد از سه روز برام ریستور نکرده یک سال هاستم که تمام شد ازش هاست نمیگیرم 250مگابایت را148000تومان میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر