beny0098 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت همه دوستان یک قالب با آرتیستر طراحی کردم و روی جوملا 2.5 نصب کردم میخوام یک منو به اسم گالری داشته باشم اینکارو انجام دادم یعنی اول یک مطلب که حاوی عکس بود را ایجاد کردم و سپس به قسمت ایجاد آیتم جدید در منو را زدم و منو را ایجاد کردم اما نمی دانم چرا این صفحه باز نمیشود اینم آدرس سایت http://amlakekohpayeh.ir/ روی منوی گالری کلیک کنید باز نمیشود ممنون میشم سریع راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) درود بر شما سطح دسترسی منو و سطح دسترسی مطلب و مجموعه اش را برسی کنید روی عمومی باشد و همچنین برسی کنید مطلب موجود باشد( می توانید دوباره از تنظیمات منو مطلب را انتخاب کنید ) ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
beny0098 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما سطح دسترسی منو و سطح دسترسی مطلب و مجموعه اش را برسی کنید روی عمومی باشد و همچنین برسی کنید مطلب موجود باشد( می توانید دوباره از تنظیمات منو مطلب را انتخاب کنید ) آقای میری عزیز سطح دسترسی عمومی هست و مطلب هم موجود باز هم اخطار میده کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما یک مطلب دیگر بسازید یک منوی دیگر هم بسازید و این مطلب را انتخاب کنید اما اینبار هیچ تنظیمات اضافه را تنظیم نکنید مطلب را از یک مجموعه دیگر انتخاب کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
beny0098 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما یک مطلب دیگر بسازید یک منوی دیگر هم بسازید و این مطلب را انتخاب کنید اما اینبار هیچ تنظیمات اضافه را تنظیم نکنید مطلب را از یک مجموعه دیگر انتخاب کنید مجدد تست کنید این کار را هم انجام دادم این مشکل فقط برای این سایت ب وجود میاد یعنی سایت های دیگه ای که با جوملا کار کردم مشکلی ندارند امکان داره مشکل از جوملا یا هاست باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بنده منظورم بود روی همین سایت ان تست را اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر