aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 سلام بر همگی دوستان من امروز یه هاست خریدم و جوملا رو روش نصب کردم و خداروشکر به خوبی هم نصب شد اما مشکل اینه که زمانی که آدرس سایت رو وارد می کنم، به جای اینکه بره تو سایت، محتویات پوشه public_html نمایش داده میشه مثل عکس پیوست باید چیکار کنم که وقتی آدرس رو وارد می کنم سایتم نشون داده بشه؟ اینم آدرس سایت: kanoon-valieasr.ir با تشکر از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما چون شما جوملا تون رو در پوشه joomla2.5.11_fullPackage_Joomina_ir/ نصب کردید. تمام محتویات جوملا را در روت یا همون public_html انتقال بدید فایل configuration.php هم باید ویرایش کنید و هر جا ادرس این پوشه بود را پاک کنید 1 واکنش ها : aminislami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما چون شما جوملا تون رو در پوشه joomla2.5.11_fullPackage_Joomina_ir/ نصب کردید. تمام محتویات جوملا را در روت یا همون public_html انتقال بدید فایل configuration.php هم باید ویرایش کنید و هر جا ادرس این پوشه بود را پاک کنید خداوند بر علو درجات شما بیفزاید خیلی دستت درد نکنه داداش 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر