rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان من میخوام توی منو کاربری برای بچهای سایت پروفایل بسازم که خودشون تکمیل کنن میشه بگید باید چه بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما ببینید منظورتان را درست متوجه شدم یا خیر می خواهید برای هر یک از اعضا یک منویی بسازید که کاربر عضو شده روی ان کلیک کرد بتونه مشخصات اضافی از خود را پر کند؟ درست متوجه شدم؟ اگر نه کمی بیشتر و واضح تر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 محمد جان هم درست متوجه هم هنه کامل ببین محمد جان من یه منو میخوام که کاربر مشخصاتش رو وارد بکنه الیته نه مشخصاتی که توی جوملا هست دنبال یه افزونه هستم که این کار رو بکنه یا اینکه فیلد های اضافی مثلاا عینه تیم محبوب یا مربی محبوب اضافه کنم و اونا هم جواب بدن یا مثلا بتونن اواتار انتخاب کنن اینجوری میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به نظرم cb کارتون رو راه می اندازه چون برای فیلد های ثبت نام فوق اعاده است می تونید یک منو از نوع ویرایش مشخصات کاربری ایجاد کرده تا کاربر هر نوع مشخصاتی رو وارد کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 محمد جان اواتار هم میشه انتخاب کرد توش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بله می توانید اواتار هم اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 محمد جون یه زحمت بکش لینک دانلود رو بهم اگه فارسی هم باشه عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام فارسی به همراه برخی ماژول ها و پلاگین ها http://www.joomina.ir/joomla-extension-user-calsifield/558-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-comprofiler-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html 2 واکنش ها : rezaaaaa و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر