sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 من پلاگین موجود در مطلب پلاگین رای دهی به مطلب نسخه 2 رو نصب کردم اما بعداز نصب و فعال سازی با اینکه گزینه هاش اومده ولی روی هر کدوم که کلیک می کنم اتفاقی نمی افته هم با فایرفاکس چک کردم و هم ie اگه ممکنه یه نگاه بندازین بگین ایراد از چیه؟ traway.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز به این نکات توجه کنید جوملای شما چه نسخه ایه تنظیمات رو درست انجام دادید قالب رو تغییر بدید ببینید مشکل حل می شه در ضمن من این ماژول رو نصب کردم و مشکلی نداشت اینم نمونه تنظیمات http://nardebam.persiangig.com/emteyaz.JPG موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 تنظیمات درسته نسخه هم جوملا 1.5.22 مشکل فقط برای 2 تا مطلب صفحه اول هست وبرای بقییه مطالب مشکل نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام عجیبه ! اون دوتا مطلبتون رو از جای کپی نکردید ؟ سایت دیگه ؟ ورد ؟ یا ...؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 مثل همیشه اول تو نت پد بعد کپی تو ویرایشگر و بعد تنظیمات خاص (مثل اضافه کردن عکس یا گذاشتن لینک) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام اون دوتا مطلب رو غیره فعال کنید / بزارید مطالب بعد او بشن مطالب اولتون/ .... ببینید باز مشکل پا بر جاست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 مشکل از اونی هم که بود پیچیده تر شد! اون دوتا مطلب رو غیر فعال کردم برا مطالبی که اومدن بالا مشکلی نبود... یک مطلب جدید ارسال کردم همون مشکل براش پیش اومد! ملاحظه بفرمایید... http://traway.irاینجور که به نظر میاد برا بعضی از مطالب درسته و برای بعضی نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام یک حذف و دوباره نصب کنید ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 امتحان کردم بازم نشد! کلا بی خیالش شدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر