shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 سلام لطفا کمکم کنید چند روزه که تو اپ کردن سایتم به مشکل برخورد کردم نمیدونم هاستم cpanel یا plesk یا ... به خاطر همین با file zilla کار کردم ولی موفق نبودم الان با cuteftp دارم کار میکنم الان هر چیزی که داخل پوشه www<life بود رو کپی کردم تو پوشه ای که سایت قبلی تو اونجا بوده سایت قبلی رو هم که در هاست بوده پاک کردم ولی موفق نشدم یه پوشه رو پاک کنم اسمش aspnet_client هست سایت قبلی با asp.net نوشته شده بود همشو پاک کردم هر کاری کردم موفق نشدم سایتم رو هاست ببرم ولی همه ی پوشه هاش تو هاشتم هست اساتید لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اگر نمیتونید بصورت دستی سایت را انتقال بدید بهترین کار اینه که از کامپوننت آکیبا بک آپ استفاده کنید در مورد انتقال به روش دستی در کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا مفصل توضیح داده شده است اینکه کنترل پنل هاستتون چی هست میتونید از ادمین سرورتون راهنمایی بگیرید ولی معمولا اگر بعد از آدرس دامین عبارت cpanel رو وارد کنید اگر کنترل پنلتون سی پنل باشد وارد صفحه لاگین این کنترل پنل خواهید شد www.yoursite.com/cpanel یا www.yoursite.com:2082 یا www.yoursite.com:2083 دایرکت ادمین www.yoursite.com:2222 پلسک رو اگر اشتباه نکرده باشم www.yoursite.com:8443 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 میشه راهنمایی کنید که چه پوشه ای رو باید بریزم توی هاست ----------------------------------- میشه راهنماییم کنید که هاستم cpanel یا direct admin یا plesk؟ ----------------------------------- http://upload7.ir/images/27097297112091317275.jpg http://upload7.ir/viewer.php?file=27097297112091317275.jpg ----------------------------------- الان فهمیدم هاستم plesk هست میشه نحوه restore کردن plesk رو بهم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام برای Restore کردن میبایست از ادمین سرورتون درخواست کنید تا آخرین بک آپ رو براتون بازگردانی کنه اگر خودتون بک آپ دارید میتونید مطابق تصویری که قرار دادید از قسمت file manager فایلهاتون رو منتقل کنید و از طریق phpmyadmin هم بک آپ مربوط به دیتابیس را ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر