kami_ir 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت اساتید لطفا با توجه به پیوست طریقه ایجاد صفحه بندی بصورت (1،2،3،...) برای مطالب سایت را لطفا آموزش دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت اساتید لطفا با توجه به پیوست طریقه ایجاد صفحه بندی بصورت (1،2،3،...) برای مطالب سایت را لطفا آموزش دهید وقتی حالت بلاگ استفاده کنی خودبخود مطالب بدین شکل نمایش داده میشود 1 واکنش ها : kami_ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما دوست مون myroxsoft صحیح فرمودند ولی باید در نظر بگیرید که این گزینه را فعال نموده و تعداد مطالب در صفحه اصلی را یک تعداد خاص بگذارید این تنظیمات در همان تنظیمات منو می باشد که موقع ایجاد تنظیم می کنید 2 واکنش ها : kami_ir و MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kami_ir 0 ارسال شده در مهر 92 با تشکر فقط اینکه الان من ماژول خبری را فعال کردم مثل گلوبال نیوز و میخوام صفخه بندی برای هر 5 خبر بصورت بالا نمایش بده چطور اینکارو کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما با گلوبال نیوز نمی توانید صفحه بندی کنید باید از افزونه ای دیگر مثل آیدا نیوز استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر