aliilya 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام خدمت دوستان ببخشید میشه یه راهنمایی درباره کامپوننت jdownload بکنید .آیا باید براش یه منو تعریف کنم من کار با این کامپوننت رو بلد نیستم با تشکر:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا ابتدا در انجمن جستجو کنید(قبلا بحث شده) و چنانچه به نتیجه نرسیدید در همینجا پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا ابتدا در انجمن جستجو کنید(قبلا بحث شده) و چنانچه به نتیجه نرسیدید در همینجا پیگیر باشید... موفق باشید با تشکر از شما من قبلا سرچ کردم فقط 4 پست موجوده که اونها در مورد مشکل من نیست .ببینید من میخوام مثلا در مورد آموزش یه نرم افزار مطلب بنویسم و در پایان مطلب اون نرم افزار رو روی هاستم آپلود کنم و با استفاده از jdownload و یا هر کامپوننت دیگه ایی اون رو در اختیار کاربر بزارم با توجه به این که بتونم سطح دسترسی رو هم کنترل کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 چرا از فوکادانلود استفاده نمی کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر