rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 ماژول پرداخت آنلاین جومینا بانک ملت که از سایت دانلود کردیم در حال پرداخت همچین اروری می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 بارها این مشکل در انجمن عنوان شده جستجو کنید، این خطا از هاست شماست به پشتیبانی هاست تیکت بزنید و متن خطا رو ارسال کنید حل میشه 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من یه سایت فروشگاهی با جوم شاپینگ نسخه جوملا 2.5 طراحی کردم واسه کارای بانکی رفتم بانک ملت یه فرم داه ازم یه سری سوال پرسیده جوابشونو نمیدونم از کجا باید بدست بیارمشون لیست سوالات: 1. آدرس اینترنتی جهت انتقال مشتری ب سایت پذیرنده Redirect URL: 2. شماره IP وب سایت پذیرنده: 3. کد نوع تاییدیه بانک به پذیرنده (بر اساس پیوست چهار مستندات فنی): 4. نشانی URL برای اطلاع بانک به پذیرنده: نمیدنم در جواب چی بنویسم ک مشکل دار نشه راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من یه سایت فروشگاهی با جوم شاپینگ نسخه جوملا 2.5 طراحی کردم واسه کارای بانکی رفتم بانک ملت یه فرم داه ازم یه سری سوال پرسیده جوابشونو نمیدونم از کجا باید بدست بیارمشون لیست سوالات: 1. آدرس اینترنتی جهت انتقال مشتری ب سایت پذیرنده Redirect URL: 2. شماره IP وب سایت پذیرنده: 3. کد نوع تاییدیه بانک به پذیرنده (بر اساس پیوست چهار مستندات فنی): 4. نشانی URL برای اطلاع بانک به پذیرنده: نمیدنم در جواب چی بنویسم ک مشکل دار نشه راهنمایی کنید. واسه گرفتن درگاه کلا 2 مورد لازمه آدرس سایتتون و آی پی سایتتون برای بدست آوردن آیپی دقیق سایتتون راههای زیادی هست اما مطمئن ترینش بعضی پنلها کنار مشخصات سایت آدرس آیپی جهت فروشگاه گذاشتن یا میتونید فایل ضمیمه زیر رو داخل سایتتون آپلود کنید بهتون آدرس آیپی رو نشون میده 1 واکنش ها : somayeh fathi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر