mhk1367 11 ارسال شده در مهر 92 با سلام درk2 قسمت رده ها مجموعه جدید درست کردم وبعد درقسمت اقلام یه نوشته ایی بهش نسبت دادم نوشته با index.php/blog/item/item/6-matlab می اید ولی با کلیک روی آن به آدرس index.php/blog/item/6-matlab می رود و ارور 404 می دهد آیا کسی راه حلی برای این موضوع داره؟و علت این مشکل چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در مهر 92 با سلام درk2 قسمت رده ها مجموعه جدید درست کردم وبعد درقسمت اقلام یه نوشته ایی بهش نسبت دادم نوشته با index.php/blog/item/item/6-matlab می اید ولی با کلیک روی آن به آدرس index.php/blog/item/6-matlab می رود و ارور 404 می دهد آیا کسی راه حلی برای این موضوع داره؟و علت این مشکل چیه؟ ممنون سلام کسی نیست پاسخ بده تو سایت های دیگه چیزی پیدا کردم ولی نمی دونم چجوری اجراش کنم گفته بود Try disabling the "item" menu item. یعنی چجوری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در مهر 92 سلام کسی نیست پاسخ بده تو سایت های دیگه چیزی پیدا کردم ولی نمی دونم چجوری اجراش کنم گفته بود Try disabling the "item" menu item. یعنی چجوری ؟ با یلام ادرس مسیر منو ها رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در مهر 92 با یلام ادرس مسیر منو ها رو چک کنید ممنون از راهنمایی شما میشه عکس بذارید که کدوم قسمت منظورشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر