shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 سلام میخواستم بپرسم که داخل چه پوشی از جوملا رو باید ببرم داخل چه پوشه ای از سایتم سایتم خالیه خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام برادر من شما خودت یکبار متن سئوالی که پرسیدی رو بخون ببین چیزی متوجه میشی!؟!؟!!؟ برای کار با فایل زیلا اول باید نرم افزارش رو از سایتش دریافت و روی کامپیوترت نصب کنی بعد یک اکانت بسازی یک سری فایل بهت میده اونا رو میریزی تو یه پوشه تو هاستت که مسیرش رو باید در برنامه نصب شده روی سیستمت بدی اموزش تصویرش تو اینترنت هست اگر جستجو کنی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 اقا شرمنده هم نا مفهوم مطرح کردم همم غلط املایی داشت کدام از فیل های سایتم رو که در داخل wamp هست باید up کنم؟ در چه پوشه ای از هاستم باید up کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام شما تو فایل زیلا که رو سیسیتمت نصبه یک اکانت بساز خودش ازش ادرس میگیره و یک پوشه میسازه توش یکسری فایل هست همونا رو بریز تو روت هاستت 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر