pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من ویرایشگر CKEditor رو سیستم نصب کردم تو بخش Administrator کامل جواب میده ولی تو بخش کاربران سایت که میخوام یه مطلب بفرستم اصلاً لود نمیشه چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام با ادیتور های دیگه این مشکل رو ندارید؟ حذف و مجدد نصب کنید http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-ckeditor امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام با ادیتور های دیگه این مشکل رو ندارید؟ حذف و مجدد نصب کنید http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-ckeditor امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید من این رو هم امتحان کردم ولی باز هم کار نکرد همینطور که تو عکس پایین هم میبینید کاملاً صفحه خالیه: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام از چه مرورگری استفاده می کنید؟ با فایر فاکس هم تست کنید ببینید این مشکل در اون هم هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 بله با گوگل چروم و فایرفاکس هم مشکل داره نمیدونم چیکار کنم. البته ویرایشگرهای دیگه راحت باز میشن ولی این ویرایشگر امکاناتش خیلی زیاده من از این خیلی خوشم میاد. از شانس من این باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام کشتون رو پاکسازی کنید . این نسخه رو حذف کنید و آخرین نسخه موجود رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام کشتون رو پاکسازی کنید . این نسخه رو حذف کنید و آخرین نسخه موجود رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید یا حق باز هم همون آش همون کاسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در دایرکتری دیگه ی از هاستتون جوملا رو نصب کنید ببینید همین مشکل باز پیش خواهد امد .... اگه مشکل پا برجا باشه مشکل از هاستتون هست . نه اگه مشکل نداشته باشه میتونه از افزونه های نصب شده موجود باشه ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام پیرو راهنمایی های سعید عزیز این دو مورد رو هم انجام دهید: 1.در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 2. بررسی کنید بعد از نصب این ادیتور پلاگینهای ادیتور قبلی رو غیر فعال کرده باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ابوالفضل ر 0 ارسال شده در دی 91 سلام من هم همین مشکل را دارم،با این وجود که هیچ کدام از ویرایشگرها را نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کارهایی که در پستهای شماره 8 و 9 گفته شده را هم انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر