ussb 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام و خسته نباشید من این ماژول رو نصب کردم اما صفحه سفید میاد اینم توضیحات پشتیبانی در حال حاضر با مراجعه به آدرس پیغام خطایFatal error: Call to a member function getMenu() on a non-object in /home/ussb/domains/ussb.ir/public_html/components/com_foxcontact/foxcontact.php on line 29نمایش داده میشود که به دلیل فراخوانی تابعgetMenuبدون تعریف آن میباشد.لطفا در این رابطه با طراح و برنامهنویس سایت خود تماس گرفته و برای رفع مشکل درخواست راهنمایی کنید. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام از کجا دانلود کردین؟ مطومن هستین نسختون مشکل نداره؟ نسخه دیگه ای از افزونه رو نصب کنید ببینید باز مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 سلام از کجا دانلود کردین؟ مطومن هستین نسختون مشکل نداره؟ نسخه دیگه ای از افزونه رو نصب کنید ببینید باز مشکل داره؟ با سلام از همین سایت دانلود کردم نه مشکل نداره حالا نسخه ای دیگه دارید لینک بدید نصب کنم دوست خوبم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام از همین سایت دانلود کردم نه مشکل نداره حالا نسخه ای دیگه دارید لینک بدید نصب کنم دوست خوبم مرسی دوستان کسی نیست به ما جواب بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر