ussb 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام من برای سایتم درخواست نماد داد اما از افزونه فروشگاهم این اشکالات رو گرفتن خواهشا کمکم کنید اعلام تأیید دریافت سفارش از مشتری : اين اطلاع رساني ميبايست در زمان قطعي شدن سفارش به مشتري صورت بگيرد و اطلاع رساني بعد از پرداخت الكترونيكي مد نظر نيست. رديابي وضعيت ارسال كالاهاي سفارش داده شده امكانپذير باشد : به ازاي هر سفارش ميبايست كد منحصر به فردي در فاکتور اختصاص داده شود كه مشتریان بتوانند وضعيت سفارش خود را بر اساس آن رهگيري نمايند. 1 واکنش ها : amir86h نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام به من هم این ایراد راگرفتن جواب دادم که پس ازخرید سایت یک ایمیل به خریدار ارسال میکنه ودران یک شماره سفارش ومشخصات کالا وجود داره دیگه ایراد نگرفتن جوم شاپینگ توهم باید داشته باشه خودد یک خرید انجام بده ببین داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 سلام به من هم این ایراد راگرفتن جواب دادم که پس ازخرید سایت یک ایمیل به خریدار ارسال میکنه ودران یک شماره سفارش ومشخصات کالا وجود داره دیگه ایراد نگرفتن جوم شاپینگ توهم باید داشته باشه خودد یک خرید انجام بده ببین داره نه اینطور چیزی توی جوم شاپینگ من نبود تمام تنظیماتم چک کردم هیچی نیست عزیز خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام یعنی خرید که میکنی خود جوم شاپینگ خودکار ایمیل ارسال نمیکنه به مشتری! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 هیچ ایمیلی ارسال نمیشه نه به مدیر و نه به سفارش دهنده در پایان فقط مینویسه با تشکر از سفارش شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام جوم شاپینگ من ازاول ایمیل می فرستاد درقسمت پیکربندی هم که نگاه کردم تنظیمات برای تاریخ ووزن کد محصول بوددرفاکتر من یک پرداخت انجام دادم یاهو راکه رفتم چک کردم ایمیل ارسال شده بود به نظر من مشکل رادرقسمت مشکلات عمومی جوملا 2.5مطرح کن اگه جواب ندادن پیام خصوصی برای مدیران بزارتابه سوال توجواب بدن ببخشید که نشد راه حل بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 دوستان لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر