rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 با سلام من کامپوننت بروز رسانی جوملا جومینا را از سایتتات دانلود کردم و با موفقیت نصب شد هنگام ورود به کامپوننت همچین اروری می دهد لطفا راهنمایی کنید Notice: Undefined variable: mainframe in /home/ofoghir/domains/houra313.ir/public_html/administrator/components/com_jautoupdate/admin.jautoupdate.php on line 41 Fatal error: Call to a member function getSiteURL() on a non-object in /home/ofoghir/domains/houra313.ir/public_html/administrator/components/com_jautoupdate/admin.jautoupdate.php on line 41 و وارد کامپوننت نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در مهر 92 با سلام و درود جهت به روز رسانی نسخه جوملا میتونید از مسیر زیر هم استفاده کنید: بخش مدیریت ، منوی سایت ، زیر منوی کنترل پنل ، انتخاب آیکون به روز رسانی جوملا. موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 از این طریقی که گفتید انجام دادم نشد نوشته بروز می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اون خطا مربوط به افزونه jautoupdate میباشد که با جوملا 2.5 سازگار نیست http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/installers/14398 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 من چیکار کنم که جوملا 2.5.11 من به جدیدترین ورژن بروز بشه یه راه درست حسابی معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام ابتدا افزونه ای که سازگار نیست را حذف و یا کلیه اجزاء آن را غیرفعال کنید سپس بسته بروزرسانی را از لینک زیر دانلود کنید و ترجیحا" آن را از طریق نصب از پوشه نصب نمایید http://www.joomina.ir/joomla-important-news/472-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر