shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 سلام فوکا دانلود رو نصب کردم با کامپوننتشم راحت کار کردم اما نمیدونم به چه صورت روی سایتم بیارمش منظورم اینه که ماژول نداره که برم توی ماژول ها بگم تو چه صفحه ای از سایتم بیاد و در چه ماژولی تو چه صفحه ای باز بشه میخواستم بپرسم به چه شکلی می تونم بیارمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام برای نمایش کامپوننت ها از منوها استفاده میکنند یک منو از نوع کامپوننت بذارید و .... 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 به چه شکلی می تونم نوشته ی خود کامپوننت رو پاک کنم توی منو میاره Powered by Phoca Download نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 در نت و تالار جستجو کنید به نتیجه می رسید حذف کپی رایت فوکا گالری رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 رامین عزیز بابت کمک هایی که بهم کردی یه دنیا ممنونم دوست عزیزم دوست من حس میکنم سرعت سایتم روی لوکال هاست کمه سرعت سایت روی لوکال هاست به چه عواملی وابسته هست؟ اگه تو فوکا دانلود 1گیگ برنامه بذارم سرعت سایتم پایین میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام به مرور که افزونه های مختلف رو سایت نصب میشه سرعت سایت نسبیت به روزهای اول افت میکنه و طبیعی هم هست آپلود فایل حجیم در فوکا فکر نمیکنم آنچنان تغییری در سعت سایت داشته باشه، شما سعی کنید از نصب افزونه های غیر ضروری خودکاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mjm1993iran 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان وقتی وارد منو فوکا دانلود در سایت میشم می نویسه : ((کاربر غیر فعال است)) چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر