tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام به دوستان من یک قالب از قالبهای herexis رو دانلود و نصب کردم که فارسی هم نشده. فونتهایی که در قالب استفاده شده ، یا مخصوص همون قالبن یا فونتهای استاندارد و یا فونتهای گوگل. چطور میتونم فونتهای فارسی به اون اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما قبلن بصورت خیلی کامل توضیح داده شده است جستجو کنید زودتر به جواب می رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما قبلن بصورت خیلی کامل توضیح داده شده است جستجو کنید زودتر به جواب می رسید ممنونم دوست عزیز غیر از forum خیلی خوب جومینا ، تو خیلی از سایتهای دیگه گشتم و تقریبا فهمیدم باید چیکارکنم. اما قالب من مثل قالبهای دیگه آدم نیست! فایلی به اسم template.css نداره.قفط 3 تا فایل css داره .master-ie8 و master-ie9 و systems. حالا لطف کن بگو بعد از اینکه فایلهای فونتمو آماده کردم و اگر بخوام از روش font face استفاده کنم ، باید چیکار کنم؟ برای همین اولش گفتم از چه توع قالبهایی دانلود کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 ممنونم دوست عزیز غیر از forum خیلی خوب جومینا ، تو خیلی از سایتهای دیگه گشتم و تقریبا فهمیدم باید چیکارکنم. اما قالب من مثل قالبهای دیگه آدم نیست! فایلی به اسم template.css نداره.قفط 3 تا فایل css داره .master-ie8 و master-ie9 و systems. حالا لطف کن بگو بعد از اینکه فایلهای فونتمو آماده کردم و اگر بخوام از روش font face استفاده کنم ، باید چیکار کنم؟ برای همین اولش گفتم از چه توع قالبهایی دانلود کردم. يكمي مشكل تر هست اين قالب ها چون از اول فايل هاي css فشرده شده هستند. دمو آنلاين بذار تا كمكت كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 يكمي مشكل تر هست اين قالب ها چون از اول فايل هاي css فشرده شده هستند. دمو آنلاين بذار تا كمكت كنم koomeh-co.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما یک فایل rtl.css در فایل compiled باید داشته باشید معمولن باید قالب که فارسی می شود یک فایل css جدا برای راست چین شدن داشته باشند و فونت های فارسی را در این فایل باید تعریف کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) تو فولدر compiled فقط یه فایل index.html هست. آخه این قالب اصلا فارسی نشده. از سایت خودش دانلود کردم. rtl بودنش هم از خاصیت های خودشه. ویرایش شده مهر 92 توسط tramorphius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 شما توي اين فايل http://koomeh-co.com/templates/rt_hexeris/css-compiled/menu-df45584a3a787f7e27aba71149f052d3.cssتغيير بده درست ميشه. اما توي تنظيمات قالب فكر كنم بايد حالت compress رو خاموش كني. به نظر من توي همه ي اين فايل هاي css با اين اسم ها تغييرات رو بده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر