hesari_313 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام دوستانمن افزونه komento رو نصب می کنم نوشته های فارسیش قاطی میکنه!!!!من چهار تا komento نصب کردم همشون همین جوری شدن!!! حتی جی کامنتم نصب کردم اینجوری شد!!!!همچی درسته ها!!!!! فقط نوشته های فارسی به جای اینکه سمت راست باشن!!!! سمت چپ میرن!!!! و درهم برهم میشنلطفا راهنمایی کنید چجور میتونم ببرمشون سمت راست؟؟؟؟؟هنوز تو لوکال هستم قالبم هم راست چین هست!اگه میشه راهنمایی کنید چجور تو css ها یا کد های کامنتو تغییر ایجاد کنم تا درست شه؟؟؟؟؟؟2 تا دمو میزارم یکی سالم ویکی که بهم ریخته برای مناز کامپونت نیست می دونم!!!! ولی از قالبم باشه فکر کنمدمو هارو نگاه کنید!!! ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام مطلبی که در سایت قرار میدهید آیا از جایی مثل ورد و ... Copy & Paste میکنید ؟ اگر بله ، میبایست ابتدا مطلب را داخل نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید در غیر اینصورت آدرس سایتتون رو قرار بدید شاید بشه کاری کرد . میتونید از هاست رایگان استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر