mrkheyrandish 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام من از قسمت افزودن مطلب جدید یک مطلبی را برای قسمت منو اخبارم تنظیم می کنم و سپس می خواهم همین خبری که منتشر کردم در چند قسمت دیگر از منوهای سایتم دیده بشه . حالا باید چه کاری انجام دهم که با نوشتن یک خبر در چند جای مختلف سایت دیده بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اگر منظورتون اینه که در چندین منو نمایش بدید کافیست در منوهای دیگرتون با توجه به نوع منوتون ، مجموعه ای را انتخاب کنید که مطلب در اون قرار دارد یا اینکه اگر میخواهید فقط همون یک مطلب نمایش داده بشه میتونید نوع منو را نمایش یک مطلب خاص انتخاب کنید اگر هم منظورتون اینه که یک مطلب رو در یک منو چند بار تکرار کنید میتونید با انتشار یک یا چند ماژول html دستی اینکار رو انجام بدید کافیست دکمه ورود مطلب را بزنید و مطلب را وارد ماژول کنید نمیدونم برای چی میخواهید اینکار رو انجام بدید ولی در کل برای سئو سایت چندان خوب نیست و توصیه نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر