guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام یه مشکل با تشخیص آی پی در ماژول رای دهی به نظرات جومینا دارم مشکلم اینه که چون ما در دانشگاه برای کانکت شدن به اینترنت باید لاگین کنیم و این باعث میشه که این ماژول آی پی همه مارو یکی تشخیص بده! به همین دلیل ماژول فقط به اولین نفر اجازه رای دادن میده؛ و برای بقیه افراد مینویسه : شما قبلا رای داده اید! آیا راهی وجود داره که مشکل حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام افزونه ای که فرمودید من دقیق متوجه نشدم منظورتون کدومه به هر حال میبایست تنظیمات افزونه رو بررسی کنید و اگر گزینه ای برای ایجاد محدودیت داره غیرفعال کنید مثل اینکه هر کاربر فقط یکبار رای بده یا هر چند دقیقه و یا ساعت رای بده و ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 در مورد افزونه، بله درسته محدودیت فقط یک بار رأی برای هر ip را انتخاب کردم چون اگه اینطور نباشه هر کسی میتونه هرچندتا که بخواد رای بده ولی مشکل اینجاست که ip همه دانشجویان دانشگاه ما که از اینترنت دانشگاه استفاده میکنند رو یکی میدونه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 تنها كاري كه ميتوني بكني اينه كه محدوديت رو برداري! 1 واکنش ها : guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر