nassis1360 0 ارسال شده در مهر 92 دوستان بزرگوار سلام بنده دارم روی طراحی یک فروشگاه بر روی لوکال کار میکنم میخواستم ببینم آیا ویرچومارت امکان اختصاص 2 قیمت برای یک محصول را داره یا خیر ؟ به اینصورت که زمانی که مشتری قصد خرید داره بین قیمت با گارانتی و بدون گارانتی یک محصول هر کدام را خواست انتخاب کنه و خریدش را انجام بده ممنون میشم راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 دوستان بزرگوار سلام بنده دارم روی طراحی یک فروشگاه بر روی لوکال کار میکنم میخواستم ببینم آیا ویرچومارت امکان اختصاص 2 قیمت برای یک محصول را داره یا خیر ؟ به اینصورت که زمانی که مشتری قصد خرید داره بین قیمت با گارانتی و بدون گارانتی یک محصول هر کدام را خواست انتخاب کنه و خریدش را انجام بده ممنون میشم راهنمائی بفرمائید می تونی تو قسمت فیلدهای دلخواه تعریف کنی فیلد با گارنتی های تعریف شده 6 ماهه ، 9 ماهه قیمت هم میشه همونجا تعریف کرد که به قیمت اصلی اضافه کنه یا کم کنه بعد تو افزودن محصول فیلدهایی که تعریف کردی رو واسه هر محصولت تعریف کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر