seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 درود rssform جهت اتصال به درگاه بانکی پاسارگاد پلاگینی براش نوشته نشده بانک ملت و زرین پال دیدیم تو سایت ولی درگاه پاسارگاد ندیدیم براش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما تا جایی که میدونم جومینا پلاگینی براش منتشر نکرده! باید سفارش بدید براتون بنویسند 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 به کجا سفارش بدم ؟ به نظر دوستان زرین پال مناسبتره یا پی لاین ؟ از کدام استفاده کنم ؟ خودم شخصا به سایتی میرم که درگاهش یکی از این 2تاست منصرف میشم و ادامه خرید نمیدم یا دیدم برای بانک ملت و پارسیان افزونش ساخته شده مستقیم از بانک استفاده کنم بهتر نیست !!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfarzaaneh 5 ارسال شده در مهر 92 صد در صد زرین پال که کارمزدش خیلی بالاست 2.5 درصد خیلیه 2 واکنش ها : seminoo و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر