seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 سلامپلاگین content مربوط به این فرم ساز(rsform) رو که نصب مبکنم و سپس فعال میکنم کلا سایتم دیگه بالا نمیاد و اررور زیر رو میده !؟؟Notice: Undefined variable: mainframe in C:\wamp\www\parsnet\plugins\content\mosforme\mosforme.php on line 11Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in C:\wamp\www\parsnet\plugins\content\mosforme\mosforme.php on line 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام پلاگینی که نصب کردید نسخه اش صحیح هست؟ باید با نسخه جوملا و ار اس فرم نصب شده همخوانی داشته باشه این ارورها برای عدم همخوانی نسخه پلاگین نصب شده هستش 2 واکنش ها : ghasemjoomina و seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 نه همخونی نداشت از یک سایت چینی نان شدش رو با همه افزونه هاش دانلود کردم درست شد . من پلاگین نمایش تو مطلب این فرم ساز رو نصب کردم ودر ادامه در انتهای مطلبم کلمه ( سفارش آنلاین ) رو اضافه کردم چه طوری بهش لینک بدم که بره به صفحه فرمم اصلا لینک صفحه فرمم کجاست ؟؟؟؟ من یه کاری کردم ولی نمیدونم کاره درستی هستش یا نه من اومدم یه مطلب خالی درست کردم و فقط و فقط داخل اون مطلب {rsform 3}; قرار دادم و کلمه (سفارش آنلاین )رو به این صفحه لینک کردم مشکلم رو اینجوری حل کردم این جوری درسته یا روش دیگری داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما تا جایی که میدونم درست عمل کردید چون در توضیحات افزونه هم این چنین آمده است. مهم خروجی است حالا از چه راهی زیاد مهم نی 2 واکنش ها : seminoo و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 92 با سلام منم دقیقا همین مشکل واسم پیش اومد که با حذف دستی فایل افزونه در هاست برطرف شد. ولی خب به اینن افزونه هم نیاز جدی دارم چیکار کنم که فرم هامو در موقعیتهای ماژول یا مطلب منتشر کنم؟؟؟با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babak_7x 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام و خسته نباشد دوستان من وقتی این کد رو {rsform 4}; در ادیتور جوملام قرار میدم اتفاقی نمیفته و با این کد به صورت متن رفتار میکنه و فقط همینو در خروجی تحویلم میده لطفا کمکم کنین توی کار با جوملا تازه کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 سلام و خسته نباشد دوستان من وقتی این کد رو {rsform 4}; در ادیتور جوملام قرار میدم اتفاقی نمیفته و با این کد به صورت متن رفتار میکنه و فقط همینو در خروجی تحویلم میده لطفا کمکم کنین توی کار با جوملا تازه کارم با سلام آيا mosforme_joomina_ir . را هم نصب و فعال كرديد ؟ 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 میتونید لینک دانلود پلاگین آر اس فرم برای جوملا 3 رو هم اینجا بذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر