seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 مجددا درورد بیکران به همه دوستان و عزیزان گلم به آدرس زیر توجه کنید http://parsehgraphic.net/index.php/web-hosting در این صفحه پنل های مختلفی دارم که شامل 6 پنل میباشد حالا میخواهم زیر هر یک از این پنل ها دکمه سفارش آنلاین نصب کنم که خوب نصبت به قیمت هر کدوم از پنل ها فاکتوری ساخته و به درگاه بانکی وصل و پرداخت الی آخر ... دوستان کمک کنید که برای این مورد چیکار کنم جوم شاپینگ نصب کردم خیلی شلوغ بود بیشتر برای کالا خوبه به کار من نیومد من فقط میخوام یک دکمه سفارش آنلاین زیر هر پنل قرار بدم که با کلیک کردن به صفحه پرداخت آنلاین یکی از بانکها بره یا قبلش یه فرم یک سری مشخصات از قبیل اسم ، ایمیل و تلفن باشه که پر کنه سپس به درگاه بانکی جهت پرداخت بره لطفا مشتی مثل همیشه راهنمایی کنید ممنون دوستون دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز از کامپوننت rsform استفاده کن فرمت رو بساز برای سفارش آنلاین هم میتونی از درگاه زرین پال یا درگاه بانک ملت تو این کامپوننت استفاده کنی 1 واکنش ها : seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر