azad222 1 ارسال شده در مهر 92 سلام من یکسری منو روی یک ماژول منو پیاده کردم. حالا نوع منو رو به مگا منو تغییر دادم، چطور میتونم منوهای قبلی رو بر روی این ماژول بیارم؟ --------------------------------------- ببینید . من روی یک ماژول آبشاری از منوی منوها شروه به ساخت منو کردم . الان سایتم یکسری منو داره. حالا ماژول مگا منو رو نصب کردم و ماژول قبلی که یک منوی آبشاری بود رو غیر فعال کردم حالا قصد دارم این منو ها بر روی ماژول جدید ( مگا منو) نمایش داده بشن. ولی منوها بر روی این ماژول (ماژول مگا منوی جدید) نمایش داده نمشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام تنظیمات ماژولتون رو بررسی کنید و منوی موردنظرتون رو در تنظیماتش انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در مهر 92 توی مگا منو گزینه ای نداره که من منو رو انتخاب کنم. کجا رو میگیید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام نام ماژولی که استفاده میکنید چیه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azad222 1 ارسال شده در مهر 92 ماژولی که الان استفاده می کنم منوی آبشاری و ماژول جدید ice mega menue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام ممکنه افزونه ای که نصب کردید با نسخه جوملاتون سازگار نباشه از لینک زیر افزونه رو دانلود کنید و مطابق فایل pdf راهنما ، افزونه رو نصب کنید http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/drop-a-tab-menus/16468 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر