bahman00 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام و عرض ادب خدمت دوستان من با نرم افزار Artisteer یه قالب ساختم تو سیستم جومیلا نصبش کردم ولی وقتی سایتو باز میکنم اون چیزی که طراحی کردم نمیاد مثلا سربرگ صفحه نمیاد منوهایی که ایجاد کردم نیستن فقط یه گزینه home اونجا هست من با همین برنامه Artisteer قالبی برای وردپرس م ساختم اونم این مشکل و داشت ورژن Artisteer هم 4 هست Artisteer.4.0.0.58475 کرک هم شده چون راحت میتونم خروجی بگیرم و هم میتونم قالب رو با پسوند artx هم ذخیره کنم و بعد وباره ویرایش کنم لطفا توضیحات در سطح علمی ما باشه من اولین بارمه دارم سایت طراحی میکنم چیزی هم در مورد کد نویسی نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید ویرایش شده مهر 92 توسط bahman00 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در مهر 92 سلام برای اینکه قالبی که طراحی کردی مثل نرم افزار آرتیستر تویه سایتت ببینی باید ماژول ها و منو هارو در موقعیت هایی که داری فعال کنی چیز زیاد سختی نیست پیروز باشید 2 واکنش ها : parastooo و bahman00 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman00 0 ارسال شده در مهر 92 سلام برای اینکه قالبی که طراحی کردی مثل نرم افزار آرتیستر تویه سایتت ببینی باید ماژول ها و منو هارو در موقعیت هایی که داری فعال کنی چیز زیاد سختی نیست پیروز باشید میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ من به تنظیمات ماژول ها رفتم و این گزینه ها فعال بودن در ضمن من تازه کارم بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مهر 92 میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ من به تنظیمات ماژول ها رفتم و این گزینه ها فعال بودن در ضمن من تازه کارم بیشتر توضیح بدین من یه پیشنهاد دارم با آدرس www.yoursite.com/?tp=1 اول موقیعیت های ماژولها و منو ها رو شناسایی کن بعد هر ماژولی که می خوای تو هر موقعیتی باشه رو تو تنظیماتش تعریف کن بعد هم حالت نمایش رو بزار رو تمام صفحات یا هر صفحه ای که خودت می خوای مشکلت حل می شه 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در مهر 92 میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ من به تنظیمات ماژول ها رفتم و این گزینه ها فعال بودن در ضمن من تازه کارم بیشتر توضیح بدین سلام اگر کد www.yoursite.com/?tp=1 کار نکرد برو مدیریت سایتت منوی افزونه ها - مدیریت قالب -تنظیمات رو بزن و گزینه نمایش موقعیت های قالب رو فعال کن موفق باشی 1 واکنش ها : parastooo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر