aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من یه منو روی سایتم گذاشتم که متاسفانه rtl نیست یعنی راست به چپ نمیشه برا همین مجبورم بزارمش سمت چپ سایتم کسی میتونه این منو رو rtl کنه؟ ممنون http://www.dl.joomina.ir/file.php?file=f9ad921dcdab6e12de2252bfd5d9d0be نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما باید قالب خودتون رو rtl کنید تا منو ها راست چین قرار بگیره ( البته اگه با بقیه جاها مشکل ندارین فقط قسمت منو راست چین میشه) که باید در css قالبتون تغییرات لازم رو اعمال کنید در انجمن جستجو کنید قبلا در مورد فارسی سازی قالب ها توضیحاتی داده شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما باید قالب خودتون رو rtl کنید تا منو ها راست چین قرار بگیره ( البته اگه با بقیه جاها مشکل ندارین فقط قسمت منو راست چین میشه) که باید در css قالبتون تغییرات لازم رو اعمال کنید در انجمن جستجو کنید قبلا در مورد فارسی سازی قالب ها توضیحاتی داده شده موفق باشید ممنون ایراد از قالب نیست چون چند تا قالب rtl امتحان کردم نشد باید خود منو rtl بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 قبل از استفاده بايد افزونه هم rtl شود البته بهترين راه استفاده از قالب هايي است كه خود داراي منو هستند. بيشتر اين منوسازها هم با اينترنت اكسپلورر مشكل دارند مخصوصا ورژن 6 اينترنت اكسپلورر. ميتوانيد از ماژول swmenu استفاده كنيد كه البته ممكن است روي بعضي از قالب ها راست به چپ نمايش داده نشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز برای منو ها از افزونه خاصی استفاده میکنید ؟؟؟ آیا در تنظیمات افزونه راست چن و چپ چین ندارد ؟؟ اگر از افزونه استفاده میکنید و این تنظیمات را ندارد باید افزونه بهینه و راستچین بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 من از ماژول mod_ariextmenu استفاده میکنم ولی بلد نیستم rtl کنم چون داخل خودش تنظیم راست چین نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز یا از افزونه هایی قابلیت چپ چین و راست چین دارند استفاده کنید و یا اینکه این افزونه را در انجمن قرار دهید تا دوستانی که در این زمینه مهارت دارند آنرا برای شما بهینه کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دمو آنلاین بدید بگم چیکار کنید . ميتوانيد از ماژول swmenu استفاده كنيد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 این لینک دانلود این ماژول هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز پست منو یک بار دیگه بخونید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر