hy68 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان لطف کنید برمائید چطور با آر اس فرم میتونم همچنین فرمی درست کنم که طرف با انتخاب محصولات زیر مجموعش بیاد و طرف تعداد درخواست خودش رو از زیر مجموعه بزنه؟ · آرد o ستاره § نول یک (قیمت 100 تومان) § نول دو(قیمت 100 تومان) o امین کرج § نول یک (قیمت 100 تومان) § نول دو(قیمت 100 تومان) o تبریز کار § نول یک (قیمت 100 تومان) § نول دو(قیمت 100 تومان) یک عکس هم ضمیمه کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مهر 92 میشه ساخت ولی باید از فیلد کشویی استفاده کرد. مثلا کاربر از لیست کشویی آرد ستاره رو انتخاب کنه و زیر مجموعه اش باز شه و تعداد رو وارد کنه. و برای زیر مجموعه ها باید از فیلد مخفی شونده استفاده کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در مهر 92 میشه ساخت ولی باید از فیلد کشویی استفاده کرد. مثلا کاربر از لیست کشویی آرد ستاره رو انتخاب کنه و زیر مجموعه اش باز شه و تعداد رو وارد کنه. و برای زیر مجموعه ها باید از فیلد مخفی شونده استفاده کرد. خیلی ممنون میشه استفاده از فیلد مخفی رو بفرماید من تو سایت آر اس فرم فارسی دیدم ولی نحوه ایجادش رو ننوشته بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر