rojan 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد براي داشتن سايتي شبيه www.jobiran.com/ ممنوندر ضمن قسمتي كه در صفحه چند تب كنار هم هستند از چه كامپوننتي استفاده شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز با جوملا خيلي حرفه اي تر از اين هم ميشه زد ولي اين سايت با دات نت طراحي شده و ارتباطي به جوملا نداره جوملا هم ماژول تب زياد داره سرچ كنيد قبلا معرفي شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 به انجمن جومینا خوش آمدید روجان عزیز در ادامه تذکرات دوست عزیز تارانتینو شما میتوانید برای استفاده از این ماژول همراه با آموزش در سایت جومینا به آدرس زیر مراجه کنید اینجا کلیک کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز برای کاریابی در جوملا چندین کامپوننت هست که اکثر آنان پولی ( البته فکر نکم زبان فارسی رو هم حمایت بکنه ) شما می تونید از دو لینک زیر این کامپوننت ها رو دریافت نمایید : http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/jobs-a-recruitment ولی پیشنهاد من اینکه از admanager استفاده کنید خیلی بهتره هم فارسیش هم هست فکر کنم توی قسمت دانلود جومنیا پیداش کنید البته این کامپوننت واسه تبلیغات هست اما شما می تویند از قسمت feild گزینه های مربوط به کاریابی برای تعریف نمایید. در ضمن اگر شما یکمی هم در خود انجمن جستجو کنید در این مورد فکر کنم خیلی بحث شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر