ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من سایت آپلود کردم و همه تنظیمات انجام دادم الان میزنم سایت بالا بیاد این ارور میده لطفا یکی کمک کنه ارور :doesn't exist SQL=INSERT INTO `sx0ws_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('7f56988db6c088298a22b66320192dcd', 0, '1379767403') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام دیتابیس درست وارد نشده بصورت دستی بک اپ رو ریستور کردید یا با افزونه آکیبا؟ دیتابیس رو یکبار repair کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دیتابیس درست وارد نشده بصورت دستی بک اپ رو ریستور کردید یا با افزونه آکیبا؟ دیتابیس رو یکبار repair کنید ببینید درست میشه سلام نه دستی بک آپ گرفتم repair کردم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما اگر بر این عمل وارد نیستید حتمن توصیه می شود از آکیبا استفاده کنید با چند کلیک سایت تان بصورت بسته نصبی اماده است 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما اگر بر این عمل وارد نیستید حتمن توصیه می شود از آکیبا استفاده کنید با چند کلیک سایت تان بصورت بسته نصبی اماده است مرسی حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر