fatemeh.30422 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام من برنامه wamp روی سیستم اداره نصب کردم.سیستم اداره به صورت شبکه هست.وقتی بر روی wamp کلیک می کنم به حالت آنلاین می رود.اما لوکال هاست سیستم را باز نمی کند. لطفا کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آیا رنگ آیکن ومپ به رنگ سبز دیده میشه ؟ (البته در نسخه های 2.1 به بالا . در نسخه های پایینتر باید به رنگ سفید دیده شود) Apache و mysql به درستی Start شده اند ؟ آیا پورت 80 برای استفاده php آزاد میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fatemeh.30422 0 ارسال شده در مهر 92 سلام، نه قرمز رنگ می مونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام بررسی کنید که ومپ و یا آپاچی توسط فایروال سیستمتون و یا نرم افزارهای فایروالتون بلوکه نشده باشند برای تشخیص آزاد بودن پورت 80 کافیه روی آیکن ومپ کلیک کنید از منوی Apache و از منوی Service گزینه Test Port 80 رو انتخاب کنید در اینصورت باید پیغامی نمایش داده بشه که نشان دهد نسخه های آپاچی و php فعلیتون در حال استفاده میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر