probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام من برای نوشتن مطالب سایتم کلی وقت گذاشتم حالا چطور می تونم از کپی شدن و استفاده شدنش جلوگیری کنم ؟ نمی خوام از مسدود کردن رایت کلیک استفاده کنم. راهی داره که به موتورهای جستجو قبل از کپی شدن بفهمونم این مطالب برای منه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseyn007 14 ارسال شده در شهریور 92 از افزونه آنتی کپی استفاده کن آی فرم رو هم مبیبنده 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 آقا کسی پاسخی نداشت ؟ لطفا اگر جواب میدید کامل جواب بدین یا اجازه بدین با تجربه تر ها جواب کامل بدن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 آقا کسی پاسخی نداشت ؟ لطفا اگر جواب میدید کامل جواب بدین یا اجازه بدین با تجربه تر ها جواب کامل بدن ممنون با سلام دوست عزیز ، لطفا" به پاسخهایی که داده میشه دقت کنید و در هنگام پاسخگویی به سوالات و یا پیگیری مشکلاتتون ، طوری رفتار نکنید که باعث دلسردی کاربران شود ! قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید. منظور جناب hoseyn007 پلاگین زیر بود http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-access/content-protection/17001 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 از افزونه آنتی کپی استفاده کن آی فرم رو هم مبیبنده ممنون آقای حسین ببخشید لطف کردین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 جناب صفرعلی ممنون می شه یه کم در موردش توضیح بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام توضیح کاملش تو همون سایت رسمی جوملا به همراه اسکرین شات تنظیماتش موجوده یه پلاگینه که توسط جاوااسکریپت با توجه به تنظیماتی که انجام میدید محدودیتهایی رو در سایت اعمال میکنه مثل عدم استفاده از آیفریم ، پرینت ، راست کلیک و ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 بجای استفاده از پلاگین. از قالبی که استفاده میکنی فایل index.php اش رو باز کن و در ابتدای کدها و یا هرجا که خواستی این کد رو قرار بده. <!-- dont copy!! ---> <script type="text/javascript" src="http://1abzaar.ir/abzar/tools/no-selects.js"></script><div style="display:none"><h1><a href="http://www.1abzar.com">ابزار وبمستر</a></h1></div> <!-- dont copy!! ---> با این کد متنت قابل انتخاب و کپی نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 راه دیگه ای نیست ؟ بستن رایت کلیلک مثل وبلاگ می شه من شنیده بودم از طریق گوگل وب مستر می شه مطالب رو ثبت کرد . تا گوگل بفهمه که این مطالب برای شماست و اول شما ثبت کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 با کدی که من دادم رایت کلیک بسته نمیشه بلکه متنت قابل انتخاب نیست و اگه قابل انتخاب نباشه قایل کپی هم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 راه بهتری هم باید باشه من شنیده بودم از طریق گوگل وب مستر می شه مطالب رو ثبت کرد . تا گوگل بفهمه که این مطالب برای شماست و اول شما ثبت کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) قبلا تو یکی از انجمنها سایتی رو معرفی کرده بودند که اگر کسی از مطالب سایتت کپی میگرفت و در جایی استفاده میکرد تو متوجه میشدی و همچنین میتونستی تعیین کنی که کسی از مطالبت کپی نکنه... باید میرفتی سایت و عضو میشدی و سایتت رو معرفی میکردی بهش. اسمش یادم نیست . یک سایت خارجی بود. ویرایش شده شهریور 92 توسط mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر