ehsankhzi 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من صفحه اول سایتم خیلی سنگین بالا میاد به شرکت هاستینگ که گفتم این جواب داد(((طبق بررسی انجام شده. مشکل کندی از سیستم مدیریت محتوا سایت شما و به احتمال زیاد دیتابیس sescipci_test و جداول زیر s45hp_finder_termss45hp_finder_links_terms9s45hp_finder_linkss45hp_finder_links_termscs45hp_finder_links_termsbs45hp_finder_links_termses45hp_finder_links_terms4s45hp_finder_links_terms0s45hp_finder_links_terms7s45hp_finder_links_terms6s45hp_finder_links_terms8s45hp_finder_links_termsds45hp_finder_links_terms5s45hp_finder_links_termsas45hp_finder_links_terms2s45hp_redirect_linksمی باشد. برای حل مشکل باید با پشتیبانی جوملا تماس حاصل فرمایید.))) حالا اگه کسی میتونه کمک کنه مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhzi 2 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید شما میدونید مشکل از چی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 92 وقتی گفته از جداول هست به احتمال زیاد از نگهداری موارد غیر لزوم در جدول همانند کوئری ها و دسترسی سریع ها باید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر