محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 سلام خدمت دوستان،مدیر سایت و بچه های زحمتکش و خوبه جومینا و عرضه خسته نباشید. می خواستم بدونم اعتباره ما توی سایت چجوری میره بالا من الان درجه ام نزدیکه شش هست ولی اعتبارم هنوز صفره. اعتبار و درجه اصلا ربطی داره ؟ یعنی اگه درجه بره بالا اعتبار هم میره بالا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 89 ظاهرا اعتبار توسط دیگران به شخص داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 سلام اعتبار به وسیله ی دیگران داده می شه و باید برای دادن امتیاز به دیگران در فیلد دلیل خوبی بنویسید و بعد از برسی اون اعتبار برای اون فرد ثبت می شه به همین سادگی :heart: و فلنه این اعتبار به وسله ی خود امر داده می شه ممنون شهریار جون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 سلام اعتبار به وسیله ی دیگران داده می شه و باید برای دادن امتیاز به دیگران در فیلد دلیل خوبی بنویسید و بعد از برسی اون اعتبار برای اون فرد ثبت می شه به همین سادگی :heart: و فلنه این اعتبار به وسله ی خود امر داده می شه ممنون شهریار جون:heart: شهریار جان مثلا من الان میخوام بهت اعتبار بدم چجوریه اونوقت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 باید بری به پروفایل من و روی امتیاز کلیک کنی یک صفحه جدید باز می شه که ازت 2 تا یز می خواد 1.چند امتیاز می خوای بدی +یا - 2.دلیلت برای اتیاز دادن چی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر