fazel 1 ارسال شده در شهریور 92 صفحات داخلی سایتم در نشانی http://neeloofar.org/ باز نمیشود. دوستان راهنمایی کنند که مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام گزینه های تنظیمات سئو رو دست نزدید احتمالا؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام گزینه های تنظیمات سئو رو دست نزدید احتمالا؟؟؟ سلام. نه خیر در بخش مدیریت مطالب را نشان میدهد اما به صورت به هم ریخته نشان میدهد. یعنی متن همراه با کدهای html نمیدونم چی از جوملام کم شده که این طور به هم ریخته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام. نه خیر در بخش مدیریت مطالب را نشان میدهد اما به صورت به هم ریخته نشان میدهد. یعنی متن همراه با کدهای html نمیدونم چی از جوملام کم شده که این طور به هم ریخته! سلام فکر کنم منظورمو متوجه نشدید تو گزینه تنظیمات کلی سایت گزینه های تنظیمات سئو رو میگم چون من خودمم هم اوایل به این مشگل بر میخوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام فکر کنم منظورمو متوجه نشدید تو گزینه تنظیمات کلی سایت گزینه های تنظیمات سئو رو میگم چون من خودمم هم اوایل به این مشگل بر میخوردم سلام نه دوست عزیز. یعنی با همین تنظیمات سایتم فعال و بدون مشکل بود. مشکل سایتم از دیشب شروع شد. وقتی اومدم وارد مدیریت بشوم موفق نشدم. وارد مدیریت نمیشد. نگران شدم که مباد ه-ک شده باشه. چیزی که به عقلم رسید این بود که پسورد سی پنل هاستم را عوض کنم. حالا چون بکآپ داشتم یک مقدار خیالم راحت بود. یه ساعت بعد مشکلی در ورود به مدیریت نداشتم صفحه اول سایت هم باز میشود ا ما مشکل اینه که صفحات داخلی و متن کامل مقالات باز نمیشود. بخش مدیریت سایت هم به صورت ناقص است. یعنی کلیدها عمل نمیکند و عملا نمیتونم مطلب جدیدی بفرستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در شهریور 92 برای اطلاع کسانی که دچار چنین مشکلی میشوند عرض میکنم که من با آپگریت فایلهای جوملام این مشکلم حل شدم. البته هنوز علت رخ دادن این مشکل برام سواله ولی به هر حال مشکل سایتم حل شد.از آقای طاها امینی هم بابت توجهشان تشکر میکنم 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر