hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در سایت adt.co.ir فروشگاه ساز جومینا رو نصب کردم با ارور خطایی در ذخیره اطلاعات در پایگاه داده بوجود آمده است روبرو شدم لطفاراهنمائیی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خود کد خطا به علاوه ی اینکه در چه موقعی این خطا را مشاهده می کنید را بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در داخل کامپوننت زمانی که روی فروشگاه کلیک می کنم بجای باز کردن فروشگاه پیغام روبرو میشوم خطایی در ذخیره اطلاعات در پایگاه داده بوجود آمده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام کامپوننت جومشاپینگ در سایت نصب کرده بودم الان هرچی پاک می کنم پاک نمیشه و باز در داخل پوشه های cpanl در بخش کامپوننت ها وجود دارده و نمی تونم جومشاپینگ جومینا رو نصب کنم . زمانی که پاک می کنم یه رفرش می کنم باز برمی گرده این رو چکار کنم? می شه کمک کنین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 زمانی که پاک می کنم یه رفرش می کنم باز برمی گرده با سلام سطح دسترسی فایلها و پوشه ها باید قابل نوشتن باشه تا قابل حذف هم باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام میشه دقیق تر راهنمائی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام سطح دسترسی هر فایل و یا پوشه بر روی هاست با یک عدد مشخص میشه که بهش Permission میگن اگر این عدد کمتر از 600 باشد اون فایل یا پوشه قابل ویرایش و یا حذف نمیباشد معمولا" برای فایلها 644 و برای پوشه ها 755 و برای فایل کانفیگ 444 تعیین میشه البته در برخی از هاستها اینکه تا چه حد فایل و یا پوشه ای قابل نگارش باشد یا نباشد به تنظیمات اون هاست نیز بستگی دارد ولی استاندارد سطوح دسترسی در اکثر هاستینگها همون موارد فوق الذکر میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر