ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام وقتی میخوام سایتی که طراحی کردم از لوکال به سرور انتقال بدم این ارورو میده #1044 - Access denied for user لطفا راهنمایی کنین باید چی کار کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اگر این خطا رو در بخشی مثل phpmyadmin میبینید ابتدا یک دیتابیس ایجاد کنید و سپس بک آپ دیتابیستون رو در آن ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اگر این خطا رو در بخشی مثل phpmyadmin میبینید ابتدا یک دیتابیس ایجاد کنید و سپس بک آپ دیتابیستون رو در آن ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق با تشکر من وقتی میخوام تو phpmyadmin فایلی که از لوکال export کردم import کنم این ارور میده چند بارم دیتا بیس حذف کردم و 2باره ایجاد کردم ولی نمیشه.کلافم کرده ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آیا کاربری هم برای دیتابیس ایجاد کردید و به دیتابیس اتصال دادید ؟ اگر بله ، در اینصورت مشکل رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad_el 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آیا کاربری هم برای دیتابیس ایجاد کردید و به دیتابیس اتصال دادید ؟ اگر بله ، در اینصورت مشکل رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق بله همه این کارارو کردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر